Succesvolle PARD A-klasse gereedschappen nu EXCLUSIEF verkrijgbaar bij Huvema

www.huvema.nl

Onlangs heeft Huvema met veel succes een nieuwe lijn A-klasse handgereedschappen en trolleys van het merk Pard op de Europese markt geïntroduceerd. De producten van Pard onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van afwerking en een gepatenteerde slijtvaste bedrukking. Alle producten zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Pard overtreft daarmee vakmanschap tot in het kleinste detail.

Uniek, gebruiksvriendelijk en buitengewoon sterk gereedschap

Een speciale kleurenbedrukking maakt de gereedschappen van Pard gebruiksvriendelijk en uniek. Met de kleurencode op de tools kan de gebruiker gemakkelijk de verschillende gereedschappen en maten onderscheiden. Dit levert veel tijdbesparing op tijdens het werk. Naast deze onverslijtbare en unieke bedrukking zijn de gereedschappen van Pard buitengewoon sterk. Daarmee wordt niet alleen optimale betrouwbaarheid, maar ook een zeer lange levensduur gegarandeerd.

Gereedschapswagens

De stevige, modulaire gereedschapswagens van Pard zijn bijzonder praktisch uitgevoerd. De beschermstrips aan de zijkanten en een veelheid aan accessoires maken de gereedschapswagens van Pard multifunctioneel. Het innovatieve ontwerp van de handgreep van de laden is een opvallend kenmerk van de PARD trolleys. In de compartimenten in de handgrepen kan gereedschap, dat dagelijks wordt gebruikt, worden opgeborgen. Dit levert veel tijdbesparing op tijdens het werk. De trolleys zijn gemaakt van sterk, functioneel, stijlvol materiaal.

Pard Distributie Centrum

Voor de Europese markt zal Huvema op termijn, in samenwerking met de leverancier, een distributiecentrum in Veghel inrichten.

Presentatie

Wilt u de Pard gereedschappen zelf beoordelen? Dat kan!

In de showroom in Veghel is een groot deel van het leveringsprogramma opgesteld. De specialisten van Huvema maken graag een afspraak voor een demonstratie!

Kijk voor meer informatie op de site: www.huvema.nl